Pole Dhow Mini 0037

Dive Station -Mafia

Oplev et at de mindst udforskede og mest spændende dykkerdestinationer i det Indiske Ocean. Koralrevene omkring Mafia Island. Øen med den helt uspolerede og afslappende atmosfære og myriader af liv i havet. Privat rejse inkl. fly. Afrejse efter ønske.

Dive Station -Mafia. 10 dage Tanzania

Dive Station -Mafia. 10 dage Tanzania

Dykkerseafari. 10 Dage, 7 nætter i beach resort fra kun kr. 23.995,- per person alt inkl. 

Ved den tropiske ø Mafia ud for Tanzanias kyst findes nogle af de bedste dykker destinationer i de tropiske farvande. Området er udlagt som et fredet Marine reservat og er det største geografisk område med den største biodiversitet på den Afrikanske østkyst og i Indiske Ocean. Her er der muligheder for næsten utømmelige oplevelser for både den drevne som den mindre erfarne dykker. Se faktabox.

Inkluderet i rejsen er følgende:

Tz Mil Mhd 8244


* Flyrejse t/r Danmark
* Flytransport i Tanzania
* Lokaltransport på Mafia
* Ophold i Beach Resort ifm. divecenter
* Morgenmad & Aftensmad
* 6 dyk inkl. leje af udstyr ** Padi 5star Logo Small
* Dyk fra traditionel dhow
* Adgang til divecenter m/instruktør 
* Dækning i Rejsegarantifonden
* Alle kendte skatter & afgifter.

* * Udstyr: Tank & Bly

Ved Mafia kan du møde mange af de store havdyr da Mafia er et af de bedste steder i verden til at møde hvaler, hvalhajer, skildpadder, napoleon fisk, hajer af forskellig slags og enorme stimer af flotte koralfisk. Her kan du dykke ved atollerne i Chole bugten, i kanalerne mellem øerne og på ydersiden af revet. Mafia Marine Parken hvorfra de fleste dyk sker fra, kaldes også et biodiverst hotspot.

Som en af de få steder i verden, kan du i vandene omkring Mafia møde både hvalhajer (oktober til april) og i sæsonen for migration de kolossale pukkelhvaler - (august - september) men du skal selvfølgelig vide hvor du kan finde dem. Den erfaring har frontiertours lokale repræsentant. Du kan også overvære de nyfødte havskildpadders kamp for at nå havet for første gang i perioden fra juni til september.

Frontiertours tilbyder flere ophold på Mafia som alle har resort baserede aktiviteter og alle dyk sker fra traditionel båd (dhow). Dykkerturen kan også med fordel kombineres med et ophold i en af vore Safari camps på det Tanzanianske fastland se eks. her eller med stop-over i enten Doha eller Dubai på udrejsen.

Der er afrejse dagligt via forskellige flyruter, men bestil alligevel i god tid specielt, hvis du planlægger en tur i forbindelse med de store feriedage, da det er et luksus resort med et begrænset antal pladser, og der er rift om dem -ikke kun fra Danmark.

Prisen på rejsen kan variere en smule, afhængig af om turen skal foregå i højsæson, hvilket flyselskab man vælger og dagens dollarkurs.

Dykkersafari til det Indiske Ocean er udarbejdet som et forslag til en oplevelsesrejse primært for certificerede dykkere som ikke har udforsket denne del af verdenshavene endnu, eller eksempelvis den dykker som gerne vil afslutte sit PADI referral kursus i varmere vande.

Når du bestiller din dykkerrejse hos frontiertours, hjælper vi dig med at skræddersy den bedste dykkerferie, baseret på dine ønsker og behov. Men spørg og vi finder sammen et tidspunkt og en pris der passer.

Opgrader opholdet til top luksus barfods Eco Wellness Resort med priser fra kun kr. 900,- per person/nat. Alt inklusive.
Udvid rejsen med rigtig wilderness Safari med priser fra kun kr. 5.700,- person/dag. Alt inklusive.

----- | | -----

Luksus dykkerferie. 10 dage. 7 nætter på destinationen. Alt inklusive.

--------------------------------------------    ------------------------------------------

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer

Der må forventes forhøjede priser ifm. bestillinger op til højtiderne

Ret til ændringer forbeholdes.

Om Rejsegarantifonden


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
 
Klik til forsiden

PawBestil tilbud
Pole Dhow Mini 0037
Tz Mil Superior
Tz Mil Entrance
Tz Mil View From Lounge
Pole Divecenter Red
Pole Padi Suits Red
Pole Dhow Trip 0035
Pole Diver
Reef2
Divers High
Reef3
Pole Padi Class1 Red
Reef1
Pole Whaleshark Swimmer Red
Tz Mil Mhd 8710
Tz Mil Mhd 7738