Pole Padi Class1 Red

PADI Referral OWD -Afslutning

Har man gennemgået PADI OWD teorien samt bassin træningen. Har man fået sit transferral bevis fra et anerkendt dykkercenter. Mangler man de obligatoriske havdyk for at få det endelige PADI OW bevis ? Ja så er PADI Referral -Afslutning det helt rigtige kursus. Privat rejse inkl. fly. Afrejse efter ønske.

PADI Referral OWD -Afslutning. 8 dage Tanzania

PADI Referral OWD -Afslutning. 8 dage Tanzania

Afslutning af PADI OWD. 8 Dage, 5 nætter i luksus resort fra kun kr. 14.495,- per person alt inkl.

Afslutning af PADI Referral OWD, hvor man mangler de obligatoriske havdyk for at få det endelige PADI OWD certifikat sker i havet ud for den tropiske ø Mafia. Øen Mafia finder man efter ca. 1/2 times flyvning fra Dar es Salaam på det Tanzanianske fastland. Færdiggørelsen af PADI kurset sker under overvågning og instruktion af dykkercenterets professionelle instruktører i den beskyttende Chole bugt.

Mafia Island er en af de bedste dykker destinationer i de tropiske farvande, og er udlagt som et fredet Marine reservat med den største biodiversitet på den Afrikanske østkyst og i Indiske Ocean. Her er der muligheder for næsten utømmelige oplevelser for både den drevne som den mindre erfarne dykker. Se faktaboxen herover.

Inkluderet i rejsen er følgende:

Pole Padi Suits Red

* Flyrejse t/r Danmark
* Flytransport i Tanzania
* Lokaltransport på Mafia
* Ophold i luksus resort
* Morgenmad & Aftensmad
* 4 dyk inkl. leje af udstyr
* Materialer & PADI OWD bevis
* Erfarne instruktører Padi 5star Logo Small
* Udflugt på øen **
* Alle kendte skatter & afgifter.

** Valgfri aktivitet enten: -gåtur i mangroven; -snorkeling i mangroven -eller besøg i landsby

Mafia er et af de bedste steder i verden til at møde hvaler, hvalhajer, skildpadder, napoleon fisk, hajer af forskellig slags og enorme stimer af flotte koralfisk. Mafia Marine Parken hvorfra de fleste dyk sker fra, kaldes også et biodiverst hotspot. Du finder mere information under faktabox fanen.

Frontiertours tilbyder flere ophold på Mafia som alle har resort baserede aktiviteter og alle dyk sker fra traditionel båd (dhow). Dykkerturen kan også med fordel kombineres med et ophold i en af vore Safari camps på det Tanzanianske fastland se eks. her eller med stop-over i enten Doha eller Dubai på udrejsen.

Der er afrejse dagligt via forskellige flyruter, men bestil alligevel i god tid specielt, hvis du planlægger en tur i forbindelse med de store feriedage, da det er et luksus resort med et begrænset antal pladser, og der er rift om dem -ikke kun fra Danmark.

Prisen på rejsen kan variere en smule, afhængig af om turen skal foregå i højsæson, hvilket flyselskab man vælger og dagens dollarkurs. Desuden er det muligt at udvide rejsen med flere dyk eller oplevelser på øen. Flere af vore gæster har afsluttet besøget på Mafia med en seightseeing/ dinner tur i Dar es Salaam som arrangeres af Frontiers lokale repræsentant.

Vi har på opfordring udarbejdet PADI Referral OWD afslutning, da flere gæster har udtrykt ønske herom. Dykkerrejsen/kurset ved det Indiske Ocean er  udarbejdet som et forslag, og der er vide rammer for, hvordan man på en spændende og anderledes måde opnår sit PADI Open Water Diver certifikat.

Når du bestiller din dykkerrejse hos frontiertours, hjælper vi dig med at skræddersy den bedste dykkerferie, baseret på dine ønsker og behov. Men spørg og vi finder sammen et tidspunkt og en pris der passer.

Ret til ændringer forbeholdes

Luksus dykkerkursus. 8 dage, 5 nætter på destinationen. Alt inklusive.

Tryk på start og se videoen fra koralrevene ved Mafia

----------------------------- ----------------------------


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
 
Klik til forsiden

PawBestil tilbud
Pole Padi Class1 Red
Tz Mil Superior
Pole Divecenter Red
Tz Mil Mhd 8244
Tz Mil Entrance
Tz Mil View From Lounge
Tz Mil Mhd 7738
Baby Green Turtles
Tz Mil Mhd 8710
Pole Diver
Reef1
Divers High
Yellowfish High
Grouper High
Reef3
Reef2