Ug Gorilla, Bwindi Forest

Gorilla & Chimpanse Safari

Luksus Safari rejse til Uganda. Besøg de truede Gorilla-familier, som lever i beskyttede områder langt inde i junglen. Se også storvildtet på en luksus safari i firehjulstrækker gennem Ugandas frodige natur. Overnatninger i luksus camps med alt inklusive. Min. alder 15 år. Afrejse daglig.

Gorilla & Chimpanse Safari. Roadtrip 10 dage Uganda

Gorilla & Chimpanse Safari. Roadtrip 10 dage Uganda

Afrikas Perle -besøg Gorillaerne & Chimpanserne. Alt inklusive

Indhent et tilbud, som står mål med dit budget !

Uganda er et af de mindre kendte Safarilande, hvor der tilbydes unikke naturoplevelser med frodig og grøn natur. Uganda kaldes også Afrikas Perle, og et besøg til Uganda indeholder en perlerække af oplevelser. Lige fra bjerge med sne, over savannen med dens rigdom af dyreliv til regnskove med menneskets nært beslægtede arter chimpanser og gorillaer.

Safari til Uganda er ikke helt billigt, specielt ikke, hvis man skal på besøg hos chimpanserne og gorillaerne, men et besøg er så absolut et must ! Begge dyrearter lever i beskyttede reservater. Derfor skal der udstedes ”licens” for at komme helt tæt på. Derudover, for ikke at belaste abefamilierne, bliver der kun tilladt et bestemt antal besøgende per dag, så for at være sikker på at kunne komme ind når man har ferie, anbefaler vi at man bestiller i god tid.

Omkostningerne står heldigvis rigelig mål for de helt uforglemmelige oplevelser man får, som turist i landet. Safari i Uganda går ind under huden allerede efter få dage på destinationen. 

Ug Tree Climbing Lion   Queen Elizabeth ParkGorilla & Chimpanse Luksus Safari er en oplevelsesrejse, hvor man fra den moderne lufthavn Entebbe gennem hovedstaden Kampala kører gennem den sydvestlige del af landet og besøger de store søer og naturparker med deres mængder af vildt. Man vil på rejsen opleve flere forskellige nationalparker og ”game reserves” og der vil selvfølgelig være mulighed for at iagttage mange forskellige dyrearter i deres naturlige omgivelser. Turens højdepunkt er en daglang Vandre Safari ind i gorillaernes verden. Er man en af de heldige få, kan man blive "optaget" i den gorillafamilien, man er gæst hos. Turen indeholder også besøg hos de udrydningstruede chimpanser.

Frontiers tilbyder flere ophold og rejser i Uganda. Safarituren kan også med fordel kombineres med et ophold i en af vore aktivitets camps, hvor river rafting og bungy jump er i højsædet. Ønsker man et stop-over i enten Doha eller Dubai på udrejsen eller hjemrejsen, kan det også sagtens arrangeres.

Der er afrejse dagligt ad forskellige flyruter, men bestil alligevel i god tid specielt, hvis man planlægger at besøge Gorillaerne, eller hvis man ønsker at rejse i forbindelse med de travle ferieperioder. Der er et begrænset antal pladser/licenser og der er rift om dem, men vi hjælper gerne med at finde den bedste tur baseret på dine ønsker, når du bestiller en Safarirejse hos Frontiertours. Du kan læse mere om Safari her.

Safarirejsens pris kan variere afhængig af højsæson, flyselskab og dagens dollarkurs. Men spørg endelig og vi vil finde et tidspunkt og en pris, der passer.

Inkluderet er:

Flyrejse t/r Danmark, lokal transport i firehjulstrækker,
-licenser til gorilla -og chimpanse trekking, engelsktalende guides;
-ophold m/helpension i luksus Safari Lodges. Alle kendte skatter & afgifter.

 

Forslag til Rejseplan

Dagsskema
Bemærk venligst, at efterfølgende er et forslag til rejseplan. Variationer kan forekomme afhængig af sæson, flyselskab og eventuelle individuelle ønsker.

 Dag 1:

Frontier Al 011111 Afrejsedagen. Vi flyver fra dansk lufthavn væk fra kulden mod varmere himmelstrøg og mellemlander i Doha, hvor der efter transit fortsættes mod Kampala i Uganda Flag Of Uganda.Svg (1)

 Dag 2:

Ug Tn Mihingo 02 Vi lander i Entebbe, hvor vi modtages af Frontiers lokale repræsentant og fortsætter efter en kort pause med bil mod Lake Mburo National Parken. Under vejs standser vi på ækvator. Vi ankommer efter ca. 6 timers kørsel til Mihingo Lodge, hvor vi indkvarteres og dagens hovedmåltid indtages. Ug Tn Mihingo 01

 Dag 3:

Ug Two Rb Bee Eaters 0468 Endelig safarien begynder med morgen game drive, herefter mod sydvest til Bwindi Impenetrable National Park. Parken har fået navn efter dens tætte vegetation med umådelig variation af stedsegrønne træer belagt med lianer, der hænger, som guirlander.

Parken er bosted for halvdelen af verdens population af bjerg gorillaer. Bwindi er ornitologernes himmel på jord (og andre fugle interesserede) med 346 forskellige fugle arter. Overnatning i Gorilla Forest Camp.
Ug Gorille Forest Camp Hr Gfc10

 Dag 4:

Ug Silverback, Bwindi Forest Gorilla Tracking dag ! Står op til tidlig morgenmad. Af sted til registrering ved porten og så spadsere man ud på eventyr i junglen. Besøg hos en af de 4 Gorilla familier i parken.
Gorilla tracking kan være en udfordring og der er en god idé at være nogenlunde i form, da turen kan vare fra et par timer til hele dagen. Efter alle oplevelserne spiser vi, og så seng.
Ug Blue Goria

 Dag 5:

Ug Mweya Safari Lodge Bedroom Morgenmaden og videre mod Queen Elisbabeth National Parken (QENP). Checker ind på Mweya Safari Lodge hvor vi skal overnatte, Resten af dagen til egen disposition. Får en sludder med de andre gæster om oplevelserne over maden. Ug Tn Mihingo 03

 Dag 6:

Ug Elephant 1636 Efter tidlig morgen game drive spiser vi morgenmad. Frokost på Lodgen og der er en option for en fugle tur. Eftermiddagen bruges på cruise på Kazinga kanalen. Dagens aktiviteter afsluttes med aftensmad. Ug Black White Casqued Hornbill 0022

 Dag 7:

Ug Ndali 030.1 Det er muligt at tage et ekstra game drive tidligt om morgenen. Efter morgenmad kører vi videre til Ndali Lodgen i Kibale forest, hvor vi ankommer til frokost. Om eftermiddagen kan man spadsere rundt om Crater søen, svømme eller fiske. Aftensmad og overnatning på Ndali Lodge som har en spændende historie med familieeje siden 1920. Ug Ndali 072 1

Dag 8:

Ug Eagle0147 Tidlig morgen gåtur i regnskoven for at finde de udrydningstruede Chimpanser, som er skovens hovedattraktion. Vi bruger skovens skyggefulde stinet til også at finde spændende planter og sommerfugle sammen med fremmedartede fugle. Vi foretager en anden gåtur gennem Bigodi sumpene om eftermiddagen, før vi returnerer til lodgen og spiser. Ug Waterfall 4499

Dag 9:

Ug Village View 386 Efter morgenmad kører vi mod Kampala for at nå flyet hjem til Danmark Ug Lake 018

Dag 10:

Pole Pilot 0004 Hjemkomst. Efter en lang flyvetur hvor der har været tid til at reflektere over alle de fantastiske oplevelser i Uganda ankommer vi til Danmark. 500px Flag Of Denmark.Svg

Betingelser, upgrades og ekstras

Betingelser/Conditions Ikke inkluderet Upgrades & ekstras Pris upgr & ekstras
Pas & Visa er påkrævet Visa & forsikringer
Priserne er opgivet per person Drinks og tips.
Forhøjede flypriser i højtiderne Ikke oplyste måltider
Flypriser iht. dagspris
Min. alder 15 år Visa: 50 USD som betales ved ankomst

Luksus Gorilla & Chimpanse Tracking. 10 dage. 7 nætter på destinationen.

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer

Ret til ændringer forbeholdes


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
Ug Gorilla, Bwindi Forest
Ug Grey Crowned Crane Uganda
Ug Rainbow Bee Eater Insect 452
Ug Tree Climbing Lion   Queen Elizabeth Park
Ug Mihingo Lodge Main Area
Ug Mihingo Lodge Bedroom
Ug Silverback, Bwindi Forest
Ug Cruise Mweya Safari Lodge
Ug Sunset Cruise River Nile
Ug Cruise 2 Mweya Safari Lodge
Chimp 2173
Ug Sunset Lake0166
Ug Mweya Safari Lodge Bedroom
Ug Gorille Forest Camp Hr Gfc10
Ug Giraf 1579
Ug Black White Casqued Hornbill 0022
Male Silverback Gorilla
Ug Yellow Billed Stork 4315
Ndali L
Chimp 2185