Saadani Staff2 2

Getaway Beach & Bush

Behov for at komme væk? Kombinér oplevelser med det behagelige. Oplev Bush, Beach & River i Saadani National Park. Eneste park i Østafrika med direkte adgang til det indiske ocean. 4 overnatninger i Saadani Safari Lodge. Luksus -alt inklusive på destinationen. Afrejse daglig.

Getaway Beach & Bush. 7 dage Tanzania

Getaway Beach & Bush. 7 dage Tanzania

Nordkysten, 7 dage, 4 nætter fra kr. 13.450,- per person alt inklusive -dog ekskl. fly

Om SNP Om Safari Lodge

Giraffer 2Denne Safari rejse går til et af de mindste, nyeste og mest uberørte vildtreservater i Afrika med direkte afgang til det Indiske Ocean –Saadani. Fra ankomsten i Dar es Salaam til afrejsen vil Frontiers repræsentanter, hotellernes og lejrens personale gøre det yderste for at man får en uforglemmelig oplevelse som vil blive husket med glæde i mange år fremover. 

Rejsens længe kan variere med en dag afhængig om man flyver om dagen eller om man vælger at flyve om natten eller som tredje mulighed vælger et stop-over i f.eks Dubai, hvor forlængelsen er afhængig af mellemlandingens længde..

I det efterfølgende beskrives rammen og indholdet af lynluksus strand & savanne turen. Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop den enkeltes ønsker og behov vil den endelige turs indhold være specificeret i vort tilbud.

Inkluderet i rejsen er følgende: 

Transport til og fra lufthavn på ankomst lokationen. Overnatning i 3-5 stjernet hotel efter valg/behov, lokal transport (fly, 4WD) mellem de enkelte rejsemål på turen. Park og frednings afgifter. Fire nætters overnatning i luksus Classic Banda med fuld forplejning (3 måltider daglig). Vegetar menu tilbydes også.

Inkluderet i lodge opholdet desuden:

  • Transfer til og fra lejrens landingsbaneImg 0132
  • Tøjvask
  • Fuld forplejning
  • Daglige udflugter *. Safari ture i lodgens firehjulstrækkere for at finde storvildtet, eller tag på besøg på det nærliggende saltsyderi, eller en bådtur op ad Wami floden hvor man næsten med det samme støder på flokke af flodheste og krokodiller. Vælg båd safari ud på havet til de nærliggende uforstyrrede sandbanker med de smukke koralrev hvor der er mulighed for at bade og snorkle. Gåture med vagt i parken er også en mulighed ligesom et besøg i den nærliggende landsby Saadani kan anbefales (koster $ 5 som går til landsbyen). De frie udflugter gennemføres med andre gæster fra lodgen. Alle safari vogne er bemandede.
  • Ophold i komfortabel Classic Banda.

Bemærk at anvendelsen af mobiltelefoner skal begrænses og at der i den største del af området ikke er mobildækning. Børn over 6 år er velkomne og der er to svømmebassiner samt en rockpool i lejren.

Lodgen er lukket i perioden fra den 1. April til den 31. Maj på grund af regntiden og hermed ufremkommelige veje.

Ved ankomst planlægges de enkelte aktiviteter sammen med lejrchefen lige som specielle ture og ønsker aftales og arrangeres. F.eks sejlture til Zanzibar med dhow -den klassiske Østafrikanske sejlbåd (mod ekstra betaling og hvis vejret tillader), eller en tur til en Maasai landsby og besøg hos en heksedoktor, hvis man tør.

Saadani Siri DinnerDet også muligt at sejle med speedbåd fra den nærliggende større kystby Bagamoyo (tager ca. 2.5 time) her anbefales det at udrejsen til Saadani foretages med bil til Bagamoyo. Kontakt venligst Frontiers hvis denne mulighed ønskes.

Eksklusiv brug af safari vogne eller både, kun mod ekstra betaling per dag/enhed.

Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv er ikke ligeledes ikke inkluderet i prisen.

Der er ikke i den oplyste pris indeholdt flyrejse fra Danmark til destinationen eller retur. Denne del af rejsen aftales særskilt med flyselskabet. Frontiers assisterer gerne med valg af det mest fordelagtige selskab. Ligeledes er rejseforsikring, afbestillingsforsikring, visa mv. ikke inkluderet i rejsens pris, men mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Lodgen opkræver tillæg for enkelt Banda.

Rejseeksempel: 7 dage. Luksus Beach & Bush

• Dag 1: Afrejse fra Danmark. (Aften/Nat rejse)
Bøfler

• Dag 2: Dar es Salaam.
             Ankomst Dar es Salaam, Tanzania. Transport til national lufthavn. Fly til Saadani Safari Lodge
             Indkvartering og tid til den første aktivitet. Middag

• Dag 3: Saadani Safari Lodge
             Morgenmad. Dagens aktiviteter eller afslapning, frokost. Middag

• Dag 4: Saadani Safari Lodge
             Morgenmad. Dagens aktiviteter eller afslapning. Frokost. Middag

• Dag 5: Saadani Safari Lodge
             Morgenmad. Dagens aktiviteter eller afslapning, frokost. Middag

• Dag 6: Saadani Safari Lodge
             Morgenmad. Dagens aktivitet, frokost, transport til Dar es Salaam. Afrejse (Aften)

• Dag 7: Ankomst Danmark **

Sf Saadani Renovatedolddhow Sma Park Beach Img 0116

*  Aktiviteterne og turene kan kombineres og man vælger efter egen smag og lyst. Man kan også gentage enkelte af aktiviteterne hvis man ønsker.

** Det er muligt at forlænge rejsen med badeferie ved det indiske ocean eller at tage på dykkerkursus i forbindelse med safari turens afslutning.
     Læs mere her .

Getaway Beach & Bush. 7 dage 4 nætter på destinationen

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer

Ret til ændringer forbeholdes

Find mere information her:

Om Saadani National Park Om Saadani Safari Lodge


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
  Til forsiden

PawBestil tilbud
Saadani Staff2 2
Img 0152
Sf Saadani Bigcats
Images Camzjj6 G
Sf Saadani Hammock
Sf Saadani Restaurant
Sm Saadani Pool
Saadani Sundowner