Twav Logo

Bryllupsrejse -Safari & Strand

Idéel bryllupsrejse. Uforglemmelige oplevelser og tæt på naturen -Bush, Beach & River. Saadani National Park med direkte adgang til havet. 4 overnatninger i Saadani Tent With a View. Safari telte (Bandas) på pæle. Luksus -alt inklusive på destinationen. Indhent dagspris for flyrejse fra Danmark.

Bryllupsrejse -Safari & Strand. 7 dage Tanzania. 2 pers. fra kr. 23.990,-

Bryllupsrejse -Safari & Strand. 7 dage Tanzania. 2 pers. fra kr. 23.990,-

Om Saadani National Park Om Tent With a View Om dyrelivet

Bryllupsrejsen går til et af de mindste, intime, nyeste og mest uberørte vildtreservater i Afrika med direkte afgang til det Twav LogoIndiske Ocean –Saadani. Fra ankomsten i Dar es Salaam til afrejsen vil Frontiers repræsentanter, hotellernes og lejrens personale gøre det yderste for at man får en uforglemmelig oplevelse som vil blive husket med glæde i mange år fremover. 

Rejsens længe kan variere med en dag afhængig om man flyver om dagen eller om man vælger at flyve om natten eller som tredje mulighed vælger et stop-over i f.eks Dubai, hvor forlængelsen er afhængig af mellemlandingens længde.

I det efterfølgende beskrives rammen og indholdet af rejsen. Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop den enkeltes ønsker og behov vil den endelige turs indhold være specificeret i vort tilbud. 

I rejseforslaget er inkluderet følgende: 

Transport til og fra lufthavn på ankomst lokationen. Overnatning i 3-5 stjernet hotel efter valg/behov, lokal transport (fly, 4WD) mellem de enkelte rejsemål på turen. Fire nætters overnatning i luksus safari High Life Banda med fuld forplejning (3 måltider daglig).

Inkluderet i lodge opholdet desuden: Boat On Wami River

  • Transfer til og fra Dar es Salaam (Fly/bil)
  • Tøjvask
  • Fuld forplejning
  • Daglige udflugter *. Safari ture i lodgens firehjulstrækkere for at finde storvildtet, eller en bådtur op ad Wami floden hvor man næsten med det samme støder på flokke af flodheste og krokodiller. Gåture med vagt i parken er også en mulighed. De frie udflugter gennemføres med andre gæster fra lodgen. Alle safari vogne er bemandede.
  • Ophold i komfortable High Life Bandas.

Bemærk at anvendelsen af mobiltelefoner skal begrænses og at der i den største del af området ikke er mobildækning. Børn over 2 år er velkomne og tre High Life Bandas kan indrettes som familie bandas med særskilte soveværelser.

Lodgen er lukket i perioden fra den 1. April til den 31. Maj på grund af regntiden.

Ved ankomst planlægges de enkelte aktiviteter sammen med lejrchefen lige som specielle ture og ønsker aftales og arrangeres. Lejren deltager aktivt i forskellige udviklingsprojekter til gavn truede dyrearter men også de tilstødende samfund. Check med lejrchefen om eventuel information eller besøg om/til projekterne.

Canoe On Mafui CreekEksklusiv brug af safari vogne eller både, kun mod ekstra betaling per dag/enhed

Park & båd afgifter opkræves på lokationen.

Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv er ikke ligeledes ikke inkluderet i prisen

Der er ikke i prisen indeholdt flyrejse fra Danmark til destinationen eller retur. Denne del af rejsen aftales særskilt med flyselskabet. Frontiers assisterer gerne med valg af det mest fordelagtige selskab. Ligeledes er rejseforsikring, afbestillingsforsikring, visa mv. ikke inkluderet i rejsens pris, men mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Lodgen opkræver tillæg for enlige.

Rejseeksempel: 7 dage. Bryllupsrejse -Safari & Strand

• Dag 1: Afrejse fra Danmark. (Aften/Nat rejse)

• Dag 2: Ankomst Dar es Salaam transport til national lufthavn. Fly til Saadani Airstrip. Indkvartering og tid til den første aktivitetHoneymoon Bedroom

• Dag 3: Tent With A View
              Morgenmad. Dagens aktiviteter eller afslapning, frokost. Middag

• Dag 4: Tent With A View
              Morgenmad. Dagens aktiviteter eller afslapning. Frokost. Middag

• Dag 5: Tent With A View
              Morgenmad. Dagens aktiviteter eller afslapning, frokost. Middag

• Dag 6: Tent With A View
              Morgenmad. Dagens aktivitet, frokost, transport til Dar es Salaam.
              Afrejse (Aften)

• Dag 7: Ankomst Danmark **

*  Aktiviteterne og turene kan kombineres og man vælger efter egen smag
    og lyst. Man kan også gentage enkelte af aktiviteterne hvis man ønsker.

** Det er muligt at forlænge rejsen med badeferie ved det indiske ocean eller at tage på dykkerkursus i forbindelse med rejsens afslutning.
     Læs mere her .

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Find mere information her:

Om Saadani National Park Om Tent With a View TWAV Rapport


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
  Til forsiden

PawBestil tilbud
Twav Logo
7
15
1
8
10
12
4
Path To Number 12
Beachfront Bar
Landrrover
Crocodile